תופים ברקע והתרגשויות: אחרי שנים יש לדפני סוף סוף אתר משלה.

>>>
לכבוד השקת האתר יהיה פה ראיון קצרצר עם שרון רבי (מהנדסת חשמל, ממציאה, יזמית, פאונדרית וחברה) וכמובן שיהיו גם הנחות ממש שוות (לקראת הסוף גם שני טרנדים ייקלעו לסיטואציה):

מאחורי דפני עומדים שני מהנדסים ישראלים: שרון רבי ואבא שלה, קובי גיא

למה בעצם, אחרי כל כך הרבה שנים, החלטתם להקים אתר?
כשדפני קמה לא היה צורך אמיתי להקים אתר, היא הייתה כמו הגורים האלה בטבע שנולדים וישר מתחילים ללכת. עם הזמן הבנו שכל חברה עוסקת בסופו של דבר בדבר אחד: שירות הלקוחה שלה. וקצת פיתחנו אובססיה (יש שיאמרו שבאנו עם האובססיה מהבית כי מי מסתפרת קצר ולראשונה בחייה קונה מחליק ואז מחליטה שזה לא פתרון מספיק טוב ושהיא תפתח בעצמה מוצר אחר כדי להרוויח לנשים זמן) לשירות מעולה. באתר שנולד יש לנו את האפשרות הכי בלתי אמצעית לעשות את זה, לתת שירות מצוין וללמוד איך להשתפר. מלודרמה לסיום: ד״ר מרטין לותר קינג אמר: אולי לא כל אחד יכול להיות מפורסם, אבל כל אחד יכול להיות דגול, כי כל אחד יכול לתת שירות.

רוצה בהזדמנות הזו לנסות להסביר – בעברית בבקשה – איך דפני עובדת?
בשיער יש שלושה סוגים של קשרים: שניים כימיים, אותם פותחים בהחלקה כימית (שיש לה את הבעיות שלה), והקשר השלישי הוא קשר מימן, וזה קשר שחום פותח אותו. כמו שמים מתאיידים ב-100 מעלות, השיער נפתח ב-160 מעלות. כלומר, כשהשיער בטמפ׳ של 160 מעלות (ומעלה, אבל חום של מעל 200 מעלות יגרום לשיער נזק בלתי הפיך וזה עוד בהתייחס לשיער יבש, שיער לח הרבה יותר פגיע) הוא בטמפרטורה שמתאימה לעיצוב. בעיצוב השיער צריך להיות חימום, אבל גם קיבוע של השיער – שזו פעולת המתיחה במקרה שמעונינים במראה חלק. זה תמיד התהליך, ולא משנה באיזה מכשיר משתמשים (מחליק, פן, מתלתל). כשמעצבים את השיער עם דפני (פטנט רשום) היתרון הכי משמעותי הוא שלדפני יש פי 7 שטח פנים ממחליק ובפשטות מה שזה אומר זה שהחימום של השיער הרבה יותר יעיל. כלומר: מדובר בחיסכון מטורף של זמן.

אחת ולתמיד, מה ההבדלים בין המברשות?
המברשת הקלאסית
של דפני שיצאה לפני 7 שנים מאפשרת החלקה של הרבה שיער בהברשה.
דפני power היא דור 2.0 של דפני קלאסיק. היא נראית מעט קטנה יותר אבל יש לה אותו שטח פנים כי היא צפופה יותר, מה שמאפשר מתיחה הדוקה יותר של השיער, זה נותן תוצאה חזקה וההבדל יורגש בעיקר אצל מי שיש לה שיער מתולתל ונפוח.
דפני מיוז מעולה לשיער דק וקצר וגם למשקיעניות שרוצות לעשות גלים בשיער (זאת עבודה שלוקחת יותר זמן וגם צריך לתפוס את הקטע, ובשביל זה יש לנו סרטוני הדרכה).
האלור היא מברשת נטענת וניידת והיא החברה הכי טובה של מי שרוצה להשתמש בה בדרך או מחוץ לבית.

>>>
כמובטח, הנחות שוות לכבוד השקת האתר:
15% הנחה עם הקוד shelly15 על המברשות power ומיוז.
35% הנחה (!!!!) עם הקוד shelly35 על המברשות קלאסיק ואלור, על ה-SE שזה מארז של קלאסיק עם מעמד וכיסוי תרמי, וגם על מגבת המיקרופייבר (מוצר משנה חיים), הסרום, ספריי ההגנה מחום והתיק התרמי (אפשר להכניס אליו את המברשת אחרי השימוש בלי לחכות שהיא תתקרר).
עוד משהו: כל מי שקונה מברשת כלשהי תקבל במתנה ספריי מגן חום.
**אפשר להכניס את שני הקודים באותה הקניה**
בתוקף עד ה-15/2/23 בחצות

>>>
everything shower – גרסת השיער
ה-everything shower הוא טרנד טיקטוק שמתייחס למקלחת שלוקחים ברצינות ועושים במהלכה וי על כל שגרת הטיפוח הכרוכה במים זורמים.
אם ניקח את הטרנד הזה ונמקד אותו בהתעסקות בשיער בלבד, ככה נראה אצלי יום התעסקות מושקע:
01 שמפו + מרכך או מסכה + מברשת לעיסוי הקרקפת
02 ספיגת מים בעזרת מגבת מיקרופייבר (סופגת הרבה יותר ממגבת רגילה, מונעת פריז וגם לא משאירה אותך מטופלת במגבת ענקית ספוגה במים. למתעניינות: סרטון ששרון עשתה ומראה כמה המגבת סופגת)
03 ספריי לפתיחת קשרים ותוספת ברק של ג׳ניפר אניסטון והברשה
04 לפני הדפני אבל כשהשיער עוד קצת לח: ספריי הגנה מחום
05 כשהשיער יבש: שלב הדפני קלאסיק (המברשת המועדפת עלי מיום ההשקה)
06 סרום לטובת אקסטרה ברק

>>>
עוד שלב שלא מדברים עליו מספיק: האחרי.
השיער שלי, בדיוק כמוני, לא אוהב סטרס ולחות. כדי לעזור לו, מיד אחרי שלב הסרום אני אוספת אותו לגולגול נמוך או צמה משוחררת, כדי שיירגע. שלא יחשוב שיש לי ציפיות ממנו. הוא יפוזר רק ברגע האמת, וגם אז, אם התכנון כולל יציאה החוצה אל המציאות שאיכשהו תמיד כוללת לחות, אני אומרת תודה שחורף ומשאירה אותו בתוך הסוודר או המעיל. אגב, זה היה טרנד לוהט לפני כמה שנים, ואפילו יש לו שם: tucked in hair.
לוח השראה למי שמעוניינת לקחת חלק בטרנד השיער התחוב בסוודר:

>>>
אתן כבר יודעות שכל פוסט על דפני ייגמר בשיר מ-La Boum :